SoccerPLAY is een didactisch en methodisch opgebouwd online trainersplatform voor Bonden, clubs en voetbalscholen. Naast het online platform biedt SoccerPLAY technologie op het gebied van innovatief trainingsmateriaal. 

Het SoccerPLAY platform biedt structuur binnen elke voetbalclub waarbij alle trainers met een persoonlijk account zelfstandig trainingen kunnen samenstellen en/of de Club Leerlijn trainingen kunnen volgen.

Ontwikkel je eigen Leerlijn met het individuele abonnment van SoccerPLAY! Maak gebruik van alle leeftijdsspecifieke oefeningen, gebruik de animatie tekentool of bekijk de technische video’s.
Het maken van trainingsvormen is nog nooit zo makkelijk geweest.
Naast het samenstellen van een eigen Leerlijn is het ook mogelijk om wedstrijden van jou team(s) te beoordelen en zelfstandig oefenstof samen te stellen aan de hand van een tekentool.

Met het Club management systeem ontvangen alle trainers van de club een persoonlijk account. Onbeperkt inloggen op de volledige database van SoccerPLAY. Elke gebruiker heeft specifieke ‘rechten’ in het systeem. Om het makkelijk te houden zien de trainers alleen de Leerlijn trainingen van hun leeftijdscategorie/team(s). Voordeel hiervan is dat er géén complexe oefeningen worden aangeboden indien het niveau van het team hier niet aan toe is of andersom dat er te makkelijke oefenstof wordt gegeven indien de spelers meer uitdagingen nodig hebben.
Met de oefenstof en technische video’s van SoccerPLAY kun je methodisch gemakkelijk differentiëren in jouw training.

VOORDELEN

1. Slechts € 49,95 per jaar

2. Gebruiksvriendelijk

3. Te gebruiken op: laptop, Tablet en Smartphone

4. Ontwikkel je eigen visie / speelwijze

VOORDELEN

1. De Hoofd Jeugdopleiding heeft inzage in alle accounts en kan hierbij de gemaakte trainingen beoordelen en van feedback voorzien.

2. Onbeperkt inlog voor alle trainers

3. De Club is eigenaar van de database

4. Elke trainer wordt ‘opgeleid’ in dezelfde visie

5. Betere technische overdracht in jeugdopleiding
(trainingsdata ‘verhuisd’ mee met het Team, waardoor elke trainer op de hoogte is van eerder aangeboden oefenstof en verder kan waar het Team op dat moment gebleven is)

REFERENTIES

Patrick Ladru

     Auteur ‘leeftijdsspecifieke oefeningen’

In samenwerking met SoccerPLAY heb ik een platform ontwikkeld, waarin, per leeftijdscategorie, alle trainingstopics zijn uitgeschreven. Vanwege het feit dat ik destijds al werkzaam was bij AFC Ajax
waren zij bereid haar naam aan dit platform te verbinden, zo ontstond de “Ajax Online Academy,” die inmiddels wereldwijd bekendheid heeft. Nadat ik Ajax had verlaten voor een buitenlands avontuur, heb ik 3 jaar lang elke dag intensief met het systeem gewerkt en op deze manier mijn coaches team aangestuurd. Doordat ik eerder in de jaren ‘90 was opgeleid met de visie van Louis van Gaal en later heb mogen werken met die van Johan Cruyff, is mijn werk als het ware een mix van de twee meest bekende coaches ter wereld 

Bram Meurs

       Auteur ‘Mentale training / coaching’

Bram Meurs is sociaal & organisatiepsycholoog en in het bezit van de aantekening Sportpsychologie. Naast het spelen in de top van de amateurs speelde Bram betaald voetbal bij PSV en FC Eindhoven. Hij is in het bezit van het diploma Trainer Coach III en schreef de boeken Voetbal Psychologie (2014) en Kopsterk (2010, coauteur). Beide boeken gaan over hoe trainers en spelers zich kunnen verbeteren op mentaal vlak. Op basis van deze boeken begeleidt Bram meerdere spelers uit het betaalde voetbal (binnen- en buitenland) en doceert zijn methodiek binnen de opleidingen van de KNVB. Zijn begeleiding en trainingen hebben als doel voetballers te leren hoe ze onder alle omstandigheden hun niveau kunnen halen.